Nieuwsbericht

Podcast Of Je Worst Lust: knettert het tussen kamp vega en kamp vlees?
Nieuwsbericht

Eten is emotie. En daarbij is er weinig dat de laatste jaren meer emotie oproept dan het eten, of juist laten staan, van vlees. De hoogste tijd dus voor een goed gesprek. In de eerste aflevering van deze nieuwe podcastserie zijn Isabel Boerdam en Linda Verriet te gast. Waar Isabel wil inspireren om (meer) plantaardig te eten, komt Linda op voor de belangen van de varkenshouders. Beide kopstukken zijn al een professioneel leven lang werkzaam in food, maar spreken elkaar nu voor het allereerst. Dat hun smaken verschillen mag duidelijk zijn. Een knetterende discussie? Of weten ze de verschillen te overbruggen?

  
Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër & Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel) en Linda Verriet, voorzitter Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV).

Goede gesprekken over het eten van vlees
Of Je Worst Lust is dé podcast waarin meningen, feiten en fabels over het eten van vlees tegen het licht worden gehouden. Hosts Joost Scholten, journalist en podcastmaker, en Josja Haagsma, slagerstalent en ambachtsvrouw, zijn nieuwsgierig naar alle standpunten in deze boeiende discussie. Ze spreken daarom in deze podcast mensen met verschillende invalshoeken, ervaringen en meningen over het wel of niet eten van vlees. Dat levert gesprekken op waarin het best kan knetteren! Maar waarin smaken áltijd mogen blijven verschillen.

Of Je Worst Lust is dé podcast waarin meningen, feiten en fabels over het eten van vlees tegen het licht worden gehouden.
Of Je Worst Lust is een productie van Nederland Vleesland.
Luister naar de eerste aflevering van Of Je Worst Lust op Spotify of via jouw favoriete podcastapp.

P.S. Vergeet je niet te abonneren zodat je de volgende afleveringen zeker niet mist!

Social Media
Instagram: https://www.instagram.com/ofjeworstlust.podcast 

TikTok: https://www.tiktok.com/@ofjeworstlust.podcast

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtq1Lt6a55bSVcqDj6pFoDuIilGtD0q4_ 

E-mail: ofjeworstlust@nederlandvleesland.nl

Link naar persbericht: https://mailchi.mp/nederlandvleesland/persbericht-of-je-worst-lust


24 januari 2024  |VerenigingsnieuwsU bent niet ingelogd 
Waarom gebruikt men nitriet in vleeswaren?
In dit filmpje wordt op deze vraag uitgebreid antwoord gegeven.